User Data
I Agree
Our Terms of Use and Privacy Policy have changed. To continue use of this website, you must agree to the Terms of Use and Privacy Policy.

Thunder Fang

Koirasarjakuvia jossain määrin parodisoiva sarjakuva koirista.
Sisältää verta, väkivaltaa ja lievää kiroilua.

Recent Comments

Cheap goods
Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to far added agreeable from you! By the way, how could we communicate? cdddcffccbfk
Riikin (Guest)
March 11th, 2016
Mahtavaa!
Todella virkistävä ja humoristinen koirasarjakuva. Tyylisi on omaperäinen, vivahteikas ja piirrät ilmeikkäitä hahmoja. Jatka samaan malliin. Hyvältä näyttää! :)
Romuchi
February 15th, 2016
Jess
Hahhha, olipa mahtava sarjakuva :D Hienosti parodioitu miljoonia muita koirasarjakuvia, mutta sisältäen myös oman hienon tarinansa. Hitosti plussaa ihanasta piirtojäljestä *_*
@JapaniKatti: Löytää minut vielä dA:sta Koskimangusti-nickillä, tosin en ole ollut siellä aktiivinen pariin vuoteen (enkä varmaan tule olemaankaan, sori :/ )
Ja kiitoksia kovasti :)
Yeee
Löytyykös sua deviantartista? c:
Ja aivan mahtava sarjakuva oli tykkäsin todella x3
jos olisikin enemmän tälläisiä koirasarjiksia :3
Tessu-chan
July 29th, 2015
Ei saakeli! xD
Annan rakkauteni tälle kohtaukselle
Loppusepostusta
Juu, eli se on loppu ny. Todella paljon kiitoksia teille jotka ovat lukeneet ja kommenttia heittäneet :)
Ruusut, risut ja muu palaute on tervetullutta, joko täällä tai sitten tuonne tumblriin voi myös laittaa. Koirasarjakuvaa minulta ei varmaan enää tule, mutta aion kyllä lisää sarjakuvaa tehdä (tosin pidän pienen tauon :D ), ilmoittelen siitä sitten tumblrissa ja heitän sinne varmaan hahmodesigneja yms, joten sinne vain stalkkaamaan :D
Nyt on jännät paikat! :D
Koskimangusti
June 28th, 2015
Jee, sainpas tehtyä kolme sivua :D
Desuconissa ensi viikolla
Ilmoitusluontoista asiaa, elikkä olen ensi viikonloppuna Desuconissa, taidekujalla ollaan kaverin kanssa sunnuntaina. TF-kamaa pöydästä ei löydy, mutta saa tulla morjenstaan. Ja koska olen siellä, niin päivitän ensi viikon sivun/sivut sitten joko perjantaina tahi maanantaina, miten paremmin kerkiän.
Koskimangusti
March 30th, 2015
Pahoittelut, en päässyt eilen päivittämään, koska muutin juuri lauantaina eikä netti ole vielä suostunut yhteistyöhön (päivitän koululta).
Jee!
TF saavutti tosiaan nyte 100-sivun pituuden sekä 2-vuotissynttärit (joka oikeastaan oli 11. helmikuuta, mutta unohdin sen tyystin).
Kiitoksia kovasti kaikille jotka ovat jaksaneet lukea tänne asti :D
JapaniKatti (Guest)
February 28th, 2015
HA
Tuo ilme kertoo kaiken, 'Et...'
JapaniKatti (Guest)
February 9th, 2015
Hahxd
Hannu-pekka XD ..
Tassu (Guest)
February 4th, 2015
Mikä twisti! XDD
Koskimangusti
January 18th, 2015
Heips, ensi viikolla saatan laittaa uudet sivut jo lauantaina, koska sunnuntaina olisi tarkoitus palata Suomeen täältä Alankomaista.
Koskimangusti
January 4th, 2015
Alkuun saadaan reilun kolmen sivun päivitys, jee :D
Ja mikäli jotakuta kiinnostaa katsella mitä olen puuhaillut tähän mennessä vaihto-opiskelussa, niin vaihtoblogini osoite on: http://sorryidonotspeakdutch.blogspot.nl/
Koskimangusti
August 31st, 2014
Ensi viikolla ei välttämättä tule sivua, koska koulu alkaa ja minulla saattaa olla kiireitä sen kanssa.
Semmoista ilmoitusluontoista asiaa että lähden syksyllä Alankomaihin opiskelemaan. Tarkoituksena oli saada TF valmiiksi ennen sitä, mutta niin ei tule käymään. Joten aikeena ainakin on raahata sarjiksen teon jutut mukaan ja päivitellä sitten sieltä, koska en millään haluaisi pistää sarjista puolen vuoden tauolle sen loppumetreillä.
Olen sunnuntaina Desuconissa, joten päätin laittaa sivun jo tänään :)