User Data
Tästä eteenpäin sarjakuva päivittyy hieman useammin, muutaman sivun paketeissa. Pysy linjoilla!
@JoonasTo: Kiitos! Toinen luku on alkamassa piakkoin. :>
@Haamulikka: Kiitos paljon ja tervetuloa mukaan! Plus yleisesti, umlautit eivat tosiaan nayta kommenteissa toimivan, ja vika lienee palveluntarjoajan puolella. D: Tarkoitus olisi kuitenkin siirtya omalle alustalle kesan aikana!
@Jalle: Kiitos paljon! Annikki puhuu Pohjois-Savon murretta hieman kevennettynä, jotta muutkin kuin savolaiset ymmärtää. ;D
Alkusanat
Taisin luvata ensimmäisen kerran sarjakuvan ykkösluvun olevan vuodenvaihteessa valmis. Aikataulu pääsi hieman venähtämään, mutta tämän piirtäminen olikin itselleni ensisijaisesti hyvin pitkä oppitunti. En ole oikeastaan koskaan tehnyt mitään sarjakuvaa ennen KD:ta (kristillisdemokraatit?), ja talvi, kevättalvi sekä kevät olivatkin kaivattu itseopastus tähän maailmaan. Opin kantapään kautta järkevät työvaiheet, työkalut sekä muut konnankonstit, eikä typerien, kuukausia sitten tehtyjen virheiden korjailultakaan säästytty.

Prologi on nyt valmis; tarina polkaistaan kunnolla käyntiin ja hahmotkin tulevat jollain tapaa tutuiksi. Tämän pohjan päälle on hyvä rakentaa, ja seuraavia osia tulenkin julkaisemaan n. 1-3 sivun pätkissä lyhyemmin aikavälein.

Nyt lukuiloa, ja toivottavasti pysyt mukana jatkossakin!

- Espe
@espyykki