link not working in comments?

Is something wonky on the site? Describe the problem to us, and we'll fix it ASAP.
Forum rules
Bug Reporting Guidelines

Before Posting
Please make sure someone hasn't already reported the problem you're experiencing before creating a new topic. Confirmed issues have been stickied in this forum.

Rules

    1) Use a descriptive title when starting a bug topic. Example: "Comic images not showing up" Do not use vague titles like, "problem" or "uh ohh"

    2) Describe your problem in detail. Explain exactly what is wrong. Post images, screen shots, links, code snippets - whatever is relevant. The better the information you provide, the better the solution you will receive.

    3) Be polite and patient. We fix these issues as fast as we can. Please be patient with us as we work toward a solution.

link not working in comments?

Postby Asj » February 1st, 2011, 11:20 am

I tried posting a (related) link in a comment, and for some reason, it just wouldn't work for me. I used to be able to make links.
I tried <a href=""> and <a href=> and even [url] but nothing seemed to work. And the link won't take if I don't use any tags.
http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss? ... urly+Wurly this separated the ly for some reason. The <a href=""> version just displayed the whole thing as plain text. <a href="http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=Curly+Wurly">shopping page</a> (which it does here, but the forum's different from comments)
Image
User avatar
Asj
 
Posts: 938
Joined: January 4th, 2009, 5:42 pm

Return to Bugs & Glitches

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests