Links broken on Chrome in Modern template?

Can't find the answer to your question in the Knowledge Base? Post it here and we'll answer it as quickly as possible.

Moderator: Help Desk Team

Forum rules
About
This board is designated for Smack Jeeves related support. If you have a question about using the site or the forums, you've come to the right place.

Before Posting
Please browse/search the Knowledge Base & FAQs Forum for the answer to your problem before posting. It contains an extremely helpful, organized list of common help topics.

Got a Bug?
Post it in Bugs & Glitches, not here.

Rules

    1) Use descriptive titles for your threads. Example: "How do I upload comics?" Do not use vague titles like, "question," "HELP! ANYBODY??"

    2) Describe your problem in detail. Explain exactly what is wrong. Post images, screen shots, links, code snippets - whatever is relevant. The better the information you provide, the better the solution you will receive.

    3) One question per thread. Do not post multiple questions in one thread; that way, we can resolve questions individually. Make a new thread for each question you have, unless your questions are closely related.

    4) Be polite. The more polite you are, the more people will want to help you. Be patient, and we will help you find the solution to your problem.

If your question has been resolved, please say so. A thank you would also be nice. If your question has NOT been answered, say so in the original topic. If your topic has been moved to resolved, you may then AND ONLY THEN post a new topic regarding the same issue.

Links broken on Chrome in Modern template?

Postby LadyBrightcynder » May 7th, 2019, 12:12 pm

Hi, I'm having some problems with the "Modern" page template. I've had a couple readers pointing out that the navigation links don't work on Chrome. I tried them out on Chrome myself and the same thing happened to me. I use Firefox primarily, and they work fine on that browser, including on mobile. A friend tried it out on Edge, and it works fine there, too. I've checked through the code and I can't see anything that should be causing any issues, unless I've broken something without realising.

Specifically, the Next Page/First Page/Archive/Characters buttons don't work. My comic is here if you want to test. http://wandering-wyveria.smackjeeves.com/

Anyone have any idea what's going on? Do the page formats just not work on Chrome? I am planning on hiring someone to redesign the site soon, but I want to know if this could/would happen again.

Thanks!
User avatar
LadyBrightcynder
 
Posts: 5
Joined: October 13th, 2014, 2:23 pm

Re: Links broken on Chrome in Modern template?

Postby eishiya » May 7th, 2019, 12:23 pm

It looks like for some reason, in Chrome, the header element overlaps the menu, thus preventing clicks from going through to the menu.

If you remove the "<a class="title" .... ></a>" code or otherwise set it to not display, that should fix the problem. That piece of code is invisible (it's an <a> element linking to the comic's homepage, but with nothing contained in it so it's unclickable), but it causes the overall_header element to stretch over the menu. Firefox allows the underlying elements to work despite this, Chrome blocks them.
Image
User avatar
eishiya
 
Posts: 9840
Joined: December 5th, 2009, 11:17 am


Return to New Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests